INNOVEREN Nieuws|7 november 2019

15 januari nieuwe aanvraagdeadline Innovatiefonds 2020

Top image

NOC*NSF kijkt met tevredenheid terug op de eerste 23 aanvragen voor een bijdrage uit het Innovatiefonds. Er liggen verfrissende en vernieuwde concepten. Stuk voor stuk helpen ze bij het realiseren en vernieuwen van diensten en producten die passen bij de veranderende vraag van de sporter.

In de 1e tranche (van de totaal 4) is een totaal van €1.9 miljoen aangevraagd. De aanvragen zijn beoordeeld door het expertpanel en de directie van NOC*NSF heeft een definitief besluit genomen. In de komende weken communiceert NOC*NSF naar de bonden of de gelden zijn toegekend of het plan is afgekeurd. Een derde optie is dat de bond terug moet naar de tekentafel om het businessplan verder uit te werken. De businessplannen uit tranche 1 zijn te vinden op het themadossier Innovatiefonds in ledennet.

Nieuwe aanvraag?
Het Innovatiefonds is nog niet overvraagd. Hierdoor kan je als sportbond nog een aanvraag indienen. De volgende deadline, voor de 2e tranche, is op 15 januari om 12:00 uur. Deze deadline is met een halve maand verplaatst. Dit geeft  de bonden uit tranche 1 meer tijd om hun plannen aan te passen en eventueel in tranche 2 opnieuw te laten beoordelen. NOC*NSF kijkt uit naar de nieuwe aanvragen.

Contactpersoon
Sjors Metz
Projectleider Innovatiefonds
NOC*NSF

Terug naar nieuws
Deel deze pagina

Praat mee op social media met de hashtag #sportTransitie

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief over de transitie in de sport.

*
*
*