Stimuleren

Stimuleren

We kunnen het!

Van organisatie centraal naar sporter centraal, van behoudend naar ondernemend en van focus op vandaag naar denken aan de toekomst. Daar draait het om. En op die weg stimuleren we elkaar en moedigen we elkaar aan. Door te verbinden, kennis te delen, initiatief te nemen en gewoon te doen. Met een frisse blik en een gezonde dosis lef.

Frontrunners

Tien professionals, allen werkend bij een sportbond, die de bestaande structuur en cultuur van de sportwereld in beweging willen brengen: dat zijn de Frontrunners. Ze zijn transitieaanjagers die met een topsporters-drive werken aan een sportwereld die aansluit bij de sporter van vandaag. Met een blik naar voren, naar buiten én de wil om het verschil te maken.

Spotters

Spotters: ze zijn scherp, online en op de hoogte van alles als het om sport gaat. Actualiteiten, trends, ontwikkelingen, onderzoeken, meningen en discussies, apps. Wat online gedeeld wordt, kan zomaar de aandacht trekken van één van onze Spotters. En dat delen onze Spotters weer. Daarmee dragen ze bij aan de kennisdeling op het gebied van de transitie in de sport.

Sessies voor bonden en clubs

Met een open blik op de toekomst bewegen bonden en verenigingen makkelijker mee met de transitie in de sport. Die mindset is er niet van de één op de andere dag: die mindset moet zich ontwikkelen. Tijdens sessies bij bonden en verenigingen  stimuleren we deze mindset, en helpt NLsport bij het creëren van een open blik op de toekomst.


Praat mee op social media met de hashtag #sportTransitie

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief over de transitie in de sport.

*
*
*