STIMULEREN project|14 oktober 2019

De spotters van NLsport

Top image

Spotters: ze zijn scherp, online en op de hoogte van alles als het om sport gaat. Actualiteiten, trends, ontwikkelingen, onderzoeken, meningen en discussies, apps. Wat online gedeeld wordt, kan zomaar de aandacht trekken van één van onze Spotters.

Wie zijn de Spotters?

In 2018 zijn de eerste Spotters van start gegaan, samen met de Frontrunners. Beide een initiatief van NLsport. De Spotters zijn betrokken bij sport. Als medewerker van verenigingen, bonden of NOC*NSF, of als professional binnen een totaal ander werkveld. Want ook daar zit kennis waar we binnen de sportwereld van kunnen leren.

Spotten en delen

Spotters verzamelen kennis en inzichten over uiteenlopende onderwerpen. Denk aan laagdrempelige sporten, sportermarketing, de digitale transformatie of de ongebonden sporter. Een Spotter volgt alle ontwikkelingen binnen zijn/haar ‘eigen’ thema op de voet. En minimaal eens per maand wordt een artikel binnen dat thema of expertisegebied gedeeld op Twitter of LinkedIn met de hashtag #SportTransitie. Zo brengen we kennis samen waar we iets van kunnen leren. Om kennis te vergroten en de transitie in de sport concreet en zichtbaar te maken. Met als ultieme doel om zo veel mogelijk mensen te betrekken bij de transitie in de sport.

Sessies voor Spotters

In 2020 worden er regelmatig sessies georganiseerd voor de Spotters. Het samenbrengen van een club mensen die op de hoogte zijn van nieuws en ontwikkelingen die relevant zijn voor de transitie in de sport. Deze sessies stimuleren verdere kennisdeling.

#sportTransitie

Kennis samenbrengen waar we bij de transitie iets van kunnen leren. Kennis van de Spotters, Frontrunners en andere mensen die betrokken zijn bij de transitie. Dat doen we met de hashtag #sportTransitie. Door de hashtag #sportTransitie of @NLsport_org te volgen op Twitter blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van de transitie in de sport. Zelf meepraten over de transitie in de sport? Gebruik #sportTransitie in je tweets! 

 

Contactpersoon
Carlijn Mol
Projectleider NLsport
NLsport

Terug naar projecten
Deel deze pagina

Praat mee op social media met de hashtag #sportTransitie

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief over de transitie in de sport.

*
*
*