OPTIMALISEREN Nieuws|17 december 2019

Transitie in de sport is live!

Top image

Vanaf nu kun je terecht op onze site voor alle ins and outs over de Transitie in de Sport! Een welbekend begrip voor iedereen die werkzaam is binnen de sportwereld. De website biedt sportverenigingen en sportbonden een handvat voor vernieuwing. Dat doen we aan de hand van 3 pijlers optimaliseren, innoveren en stimuleren. Haal inspiratie uit de verhalen van de gamechangers, de projecten van verschillende sportbonden en kom in contact met anderen binnen de sportwereld.

Website De transitie in de sport

Er is lang en hard gewerkt aan het ontwikkelen van een platform waar kennis, inspiratie en innovatie samenkomen. Maar heb je opmerkingen, verbeteringen en vooral aanvullingen? Neem contact op, we horen ze namelijk graag! 

Initiatief van NLsport

De website 'De transitie in de sport' is een initiatief van NLsport, de vlag waaronder alle sportbonden en NOC*NSF verenigd zijn.

Contactpersoon
Carlijn Mol
Projectleider NLsport
NLsport

Terug naar nieuws
Deel deze pagina

Praat mee op social media met de hashtag #sportTransitie

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief over de transitie in de sport.

*
*
*