INNOVEREN Nieuws|16 februari 2020

DE DOORBRAAK SESSIE! Breek uit de waan van de dag!

Top image

BREEK UIT DE WAAN VAN DE DAG

De drukte in onze omgeving neemt alleen maar toe. Als we niet oppassen, worden we geleefd door de waan van de dag. Verliezen we uit het oog wat echt belangrijk is in ons werk, maar ook in ons eigen leven. Hoe zorg je dat je niet wordt opgeslokt door de waan van de dag? En hoe breek je eruit als het je toch gebeurt?

Antwoorden op deze vragen krijg je tijdens de doorbraaksessie onder leiding van Calissta Roelofs, Waanbreek expert en oprichtster van Waanbrekers.

Waar: NOC*NSF - Tribune 1e verdieping
Wanneer: 28 februari 2020

Hoelaat: 09:30 - 10:30 uur 

"Ik geloof dat we hier zijn om iets moois toe te voegen aan de wereld om ons heen, met de talenten die we hebben. De waan van de dag staat ons het meest in de weg om hier invulling aan te geven. Zien waar mensen toe in staat zijn als ze uit deze waan breken, maakt dat ik het mooiste werk heb dat bestaat. - Callista Roelofs"

Over Waanbrekers

Er komt veel op ons af in het dagelijks leven. Als we geleefd worden door de waan van de dag, proberen we overal aan te voldoen. Wat er belangrijk is en welke rol we nemen, laten we dan afhangen van verwachtingen van buiten. Hierdoor is er onvoldoende ruimte voor eigenheid en persoonlijke drijfveren. We werken van buiten naar binnen.

Waanbrekers keren dit om. Zij starten bij zichzelf en bij de rol die ZIJ willen innemen in hun werk. Van daaruit bepalen ze wat belangrijk is en welke capaciteiten zij in huis hebben om dit in te vullen. Van daaruit nemen ze actie en is helder wat ze wel en niet doen. Zo zijn ze van betekenis voor de wereld om hen heen. Van binnen naar buiten. 

Contactpersoon
Moniek de Leeuw
Frontrunner
NLsport

Terug naar nieuws
Deel deze pagina

Praat mee op social media met de hashtag #sportTransitie

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief over de transitie in de sport.

*
*
*