INNOVEREN Nieuws|15 mei 2020

Sportinnovatiestudio start Sportinnovatie Talks

Top image

Vanwege de Coronacrisis kan de Sportinnovatiestudio al een tijdje geen meet-ups organiseren. Om toch met elkaar in gesprek te blijven lanceert de studio onder de titel ‘Sportinnovatie Talks’ een serie virtuele meet-ups met experts van binnen en buiten de sportwereld.

Stel zelf vragen

Deze experts worden geïnterviewd over actuele thema’s rondom sportinnovatie. Daarbij is het ook voor de kijkers mogelijk om live vragen in te brengen, die direct aan de expert worden voorgelegd.

Eerste aflevering terugkijken

Benieuwd hoe dit werkt? De eerste aflevering met Gerard Dielessen (directeur NOC*NSF) kijk je terug op de website van de Sportinnovatiestudio. Een interview over de problemen die de corona-crisis met zich meebrengt voor de sport, maar ook over de mogelijkheden en nieuwe kansen die hieruit zijn voortgekomen. Wat nemen we straks mee naar het nieuwe normaal?

Contactpersoon
Roeland Stekelenburg

Sportinnovatiestudio

Terug naar nieuws
Deel deze pagina

Praat mee op social media met de hashtag #sportTransitie

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief over de transitie in de sport.

*
*
*