INNOVEREN Nieuws|26 augustus 2020

Luistertip: Sportinnovatie Talks

Top image

Sinds de lancering van hun Sportinnovatie Talks in mei zijn er op de website van de Sportinnovatiestudio nog zeven Talks verschenen. Stuk voor stuk inspirerende interviews met experts van binnen en buiten de sport over actuele thema’s rondom innovatie. Alle Talks kun je hier terugluisteren (of kijken). Een ideale podcast voor op de fiets of tijdens je lunchwandeling!

Tijdens de Sportinnovatietalks staan vernieuwers van zowel binnen als buiten de sport centraal. Te gast waren onder andere Quintin Schevernels (CEO van Funda), die vertelt over hoe zijn bedrijf kort na het uitbreken van het Coronavirus door productvernieuwing wist in te spelen op de wensen van de klant, en Daniel Disselkoen (KNVB), die uitlegt waarom zij zijn gestart met het Voetlab waar alternatieven voor hun huidige sportaanbod worden onderzocht. In de meest recente aflevering vertelt Christel Werkman van Werkman Hoofcare over hoe hun bedrijf hard inzet op innovatie, waarbinnen data een leidende rol speelt, om zo hun werkzaamheden te kunnen verbreden.

Contactpersoon
Roeland Stekelenburg

Sportinnovatiestudio

Terug naar nieuws
Deel deze pagina

Praat mee op social media met de hashtag #sportTransitie

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief over de transitie in de sport.

*
*
*