STIMULEREN Blog|11 september 2020

Frontrunners te gast bij.. de Jong Oranje podcast!

Top image

Het aanjagen van de transitie in de sport doen wij als Frontrunners onder andere door kennis te delen. Erg leuk dus dat ik samen met mede-frontrunner Jacco Lansbergen te gast was bij 'de Jong Oranje podcast'. We gingen in gesprek met Taner Kahraman over het Frontrunnerstraject van NLsport.  

De podcast van Jong Oranje geeft een podium aan belangrijke thema's en ontwikkelingen in de sport. Taner gaat in gesprek met verschillende young professionals over hun werk binnen de sport en de ontwikkelingen waar zij mee te maken hebben.

Taner vroeg mij en Jacco onder andere naar het doel van de Frontrunners en hoe het traject verdeeld is over meerdere generaties. Wij zijn namelijk de tweede groep Frontrunners die zich inzet om de transitie in de sport te verbreden en versnellen. Ook vroeg hij ons naar de thema's waarop wij ons tijdens ons traject richten: 'toekomstgericht werken', 'onderbouwd werken' en 'effectief werken'. Tot slot spraken we samen over een gezamenlijke game changer in de sport.

Contactpersoon
Vivian Lips
Frontrunner
Nevobo

Terug naar blogs
Deel deze pagina

Praat mee op social media met de hashtag #sportTransitie

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief over de transitie in de sport.

*
*
*