Het programma

Frontrunners programma

In 2018 is de 1e generatie Frontrunners van start gegaan. Een team van enthousiaste en ambitieuze professionals binnen de sport die naar eigen inzicht een bijdrage leveren aan de transitie in de sport. In oktober 2019 nam de 2e generatie Frontrunners het stokje over. Benieuwd welke gezichten daarbij horen? Ze stellen zich hier aan je voor.

Doelen

De Frontrunners maken onderdeel uit van NLsport en hebben de opdracht om:

  1. de transitie in de sport te versnellen;
  2. de transitiebeweging te verbreden; en
  3. de kennis, ervaring en netwerken van binnen en buiten de sportwereld met elkaar te verbinden. 

Learn, share, act

De Frontrunners halen kennis op door het bezoeken van conferenties, het volgen van trainingen en door contact te leggen met experts van binnen én buiten de sport. Wat ze leren delen we via hun blog en social media #sportTransitie. Ook komen de Frontrunners regelmatig samen om ervaringen uit te wisselen en zo van elkaar te leren. De kennis die de Frontrunners opdoen zetten ze om in acties. Zo dragen ze bij aan het aanjagen van de transitie in de sport. 

Invulling programma

De Frontrunners geven zelf invulling aan hun opdracht en programma en kiezen aan het begin van hun jaar een aantal onderwerpen waarop zij zich focussen. De invulling van het programma van de eerste en tweede generatie Frontrunners vind je via het menu op deze pagina.


Praat mee op social media met de hashtag #sportTransitie

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief over de transitie in de sport.

*
*
*