Gamechanger|Tessa Duking

De transitie in de sport is iets waar we niet omheen kunnen en wat een continue proces blijft”

Top image

Frontrunner: Tessa Duking - NHV

Sinds 2014 ben ik werkzaam binnen het Nederlands Handbal Verbond en sinds 2017 heb ik de functie productontwikkeling. Ik houd mijzelf bezig met beleidsvoorbereiding en het (door) ontwikkelen van nieuwe producten/diensten waarbij ik vaak de projectleiding voor mijn rekening neem. Zo heb ik bijvoorbeeld afgelopen tijd samen met collega’s het strategisch plan 2025 mogen vormgeven, een handbalstimuleringscampagne opgezet bij scholen rondom het EK van de dames en het WK van de heren en handbal onder de aandacht gebracht bij scholen en beweegaanbieders met het concept GOALCHA.  In mijn functie ben ik graag creatief bezig en vaak op zoek naar nieuwe ideeën en verbeteringen.

In 2019 heb ik mij aangesloten bij de Frontrunners. Een kans om sport breed iets te kunnen betekenen door een bijdrage te leveren aan de transitie in de sport. Het proces van innovatief bezig zijn, werken aan verandering en nieuwe ideeën opdoen/vormgeven is elke keer weer een leerzaam en inspirerend traject, dat ik ook bij de Frontrunners zocht. Daarnaast was het goed om even een stap uit alleen de handbalwereld zetten en mijn netwerk te verbreden.

De transitie in de sport is iets waar we niet omheen kunnen en wat een continue proces blijft. De omgeving om ons heen verandert, dus wij ook! Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen samen met collega’s uit de sport door het zoeken van verbinding tussen bonden, het delen van kennis en ervaringen en nieuwe dingen uit te proberen!
Contactgegevens
Tessa Duking
Frontrunner
NHV
Terug naar alle frontrunners
Deel deze pagina

Praat mee op social media met de hashtag #sportTransitie

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief over de transitie in de sport.

*
*
*