De transitie in de sport zie ik als een proces waar we gewoonweg niet omheen kunnen en waar we ons continu voor moeten blijven inzetten.”

Top image

Tessa Duking - NHV

Sinds 2014 ben ik werkzaam binnen het Nederlands Handbal Verbond en sinds 2017 hou ik me vooral bezig met productontwikkeling. Ik richt me daarbij bijvoorbeeld op beleidsvoorbereiding en werk aan het (door)ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Ik vervul vaak de rol van projectleider. Zo heb ik de afgelopen tijd samen met collega’s onder andere het strategisch plan 2025 mogen vormgeven, een handbalstimuleringscampagne opgezet bij scholen rondom het EK van de dames en het WK van de heren en handbal onder de aandacht gebracht bij scholen en beweegaanbieders met het concept GOALCHA. In mijn functie ben ik graag creatief bezig en ga ik vaak op zoek naar nieuwe ideeën en verbeteringen.

Waarom ben jij Frontrunner?

In 2019 heb ik mij aangesloten bij de Frontrunners. Een mooie kans om binnen de sport op een breder vlak iets te kunnen betekenen door een bijdrage te leveren aan de transitie in de sport. Het proces van innovatief bezig zijn, werken aan verandering en nieuwe ideeën opdoen en vormgeven is elke keer weer een leerzaam en inspirerend traject, dat ik ook bij de Frontrunners zocht. Daarnaast was het goed om even een stap uit alleen de handbalwereld zetten en mijn netwerk te verbreden.

Wat betekent de transitie in de sport voor jou? 

De transitie in de sport zie ik als een proces waar we gewoonweg niet omheen kunnen en waar we ons continu voor moeten blijven inzetten. De omgeving om ons heen verandert, dus wij ook!  

Wat wil jij (dit jaar) bereiken?

Ik hoop samen met collega’s uit de sport mijn steentje bij te kunnen dragen door het zoeken van verbinding tussen bonden, het delen van kennis en ervaringen en door nieuwe dingen uit te proberen!
Contactgegevens
Tessa Duking
Frontrunner
NHV
Terug naar alle frontrunners
Deel deze pagina

Praat mee op social media met de hashtag #sportTransitie

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief over de transitie in de sport.

*
*
*