De uitdaging zit voornamelijk in het durven innoveren, loslaten van gewoontes en het centraal stellen van de sporter.”

Top image

Vivian Lips - Nevobo & Watersportverbond

Ik ben werkzaam bij de Nederlandse Volleybalbond en het Watersportverbond als Online Marketeer. De afgelopen jaren heb ik al veel leuke projecten mogen oppakken. Voorbeelden zijn online campagnes voor evenementen zoals de Volleyball Nations League en het ontwikkelen van een corporate website voor het Watersportverbond. De kennis die ik bij beide bonden op doe kan ik onderling delen en dat maakt mijn baan afwisselend en leuk!

Naast mijn werk sport ik graag in de buitenlucht. Zo doe ik nu aan bootcamp, tennis en leer ik sinds kort kitesurfen. Verder bezoek ik graag met mijn vriendinnen een festival, ga ik op stap of lekker uit eten. Met ouders in de horeca staat eten sowieso centraal in mijn leven, waardoor ik het ook erg leuk vind om nieuwe gerechten in de keuken uit te proberen.

Waarom ben jij Frontrunner?

De behoeften van sporters in Nederland veranderen. Mensen willen meer invloed uitoefenen op waar, wanneer en met wie ze sporten. Door huidige structuren in de sportwereld vinden we het best lastig om goed op deze behoeften in te spelen. De uitdaging zit voornamelijk in het durven innoveren, loslaten van gewoontes en het centraal stellen van de sporter. Ik vind het een mooie kans om samen met zes andere enthousiaste Frontrunners een steentje bij te dragen aan deze uitdagingen binnen de sport en daarnaast mezelf verder te ontwikkelen.

Wat betekent de transitie in de sport voor jou?

De transitie in sport betekent voor mij een verandering naar een flexibele omgeving waarin we sneller kunnen anticiperen op behoeften van sporters.

Wat wil jij (dit jaar) bereiken?

Veranderen gaat in kleine stapjes en daar zijn we ons als Frontrunners bewust van. Daarom zie ik elke stap die we zetten om de transitie in sport te stimuleren als een overwinning die gevierd mag worden! Hopelijk kijken we straks dus terug op een jaar vol feestjes.

Contactgegevens
Vivian Lips
Frontrunner
Nevobo
Terug naar alle frontrunners
Deel deze pagina

Praat mee op social media met de hashtag #sportTransitie

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief over de transitie in de sport.

*
*
*