INNOVATIEFONDS INNOVEREN Nieuws|23 maart 2020

Inspelen op de omstandigheden

Top image

Het coronavirus houdt de sportwereld sterk in zijn greep, dit heeft vele consequenties. Het Innovatiefonds heeft daarom besloten om de aanvraagdeadline van de 3e tranche te verplaatsen. Het Innovatiefonds is opgezet voor bonden om hun inspirerende en baanbrekende ideeën kracht bij te zetten door middel van een financiële injectie. Na twee succesvolle tranches stond de derde deadline gepland op 1 april 2020.

Samenvoeging

De 3e en 4e tranche zijn nieuwe planning samengevoegd tot één aanvraagronde. Dat betekent dat 1 juni de nieuwe deadline is. Door het verschuiven van de aanvraagdatum naar 1 juni, komt deze kort te zitten op de deadline voor tranche 4 van 1 juli. Daar is besloten de tranches samen te voegen. Dit betekent dat 1 juni tevens de láátste aanvraagmogelijkheid is voor beroep op het Innovatiefonds.

Met deze nieuwe deadline krijgen de bonden wat lucht en kunnen ze zich focussen op zaken die door de pandemie meer prioriteit hebben.

Nieuwe aanvraag?

Het Innovatiefonds is nog niet overvraagd, er is nog €656.386 om toe te wijzen aan sportbonden. Voor meer informatie klik hier.

Contactpersoon
Sjors Metz
Projectleider Innovatiefonds
NOC*NSF

Terug naar nieuws
Deel deze pagina

Praat mee op social media met de hashtag #sportTransitie

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief over de transitie in de sport.

*
*
*