STIMULEREN Nieuws|21 augustus 2020

Nieuwe website Frontrunners live

Top image

De Frontrunners van NLsport volg je vanaf nu via hun nieuwe website. Daar verzamelen en delen zij kennis, ervaringen, ideeën en best practices om zo de bestaande structuur en cultuur van de georganiseerde sport in beweging te brengen.

Learn, share, act

De Frontrunners, een team van jonge, ambitieuze professionals werkzaam bij en sportbond of NOC*NSF, hebben als doel de transitie in de sport te versnellen en verbreden. Dat doen ze met name door kennis te vergaren en die met elkaar en binnen de sportwereld te delen. “Op die manier hopen we steeds meer sportbonden te inspireren om actie te ondernemen en ook onderdeel te worden van de transitie in de sport”, vertelt Frontrunner Moniek de Leeuw.  “We organiseren en volgen workshops en trainingen, zoals de doorbraaksessies eerder dit jaar. Ook halen we kennis op bij experts van binnen én buiten de sport. Die kennis delen we onder andere via onze blog, die uiteraard ook te vinden is op de nieuwe site.”

"We hopen steeds meer sportbonden te inspireren actie te ondernemen en ook onderdeel te worden van de transitie in de sport."

Het Frontrunner programma

Beter inspelen op de veranderende sportwereld en de behoeften van de sporter van vandaag. Dat is waar de transitie in de sport over gaat. Als buitenboordmotor van de transitie in de sport heeft NLsport het doel om de transitie aan te jagen. Daarbij spelen de Frontrunners een belangrijke rol. “Als aanjagers van de transitie in de sport hebben we een duidelijke opdracht”, zegt Frontrunner Monika Wies. “Maar waar we in ons Frontrunner jaar precies op focussen bepalen we zelf. Zo hebben wij, de tweede generatie Frontrunners, ervoor gekozen te focussen op drie thema’s. Effectief werken, onderbouwd werken en toekomstgericht werken. We denken dat er op die gebieden binnen de sport veel winst kan worden behaald.”

Op zoek naar meer info, of heb je vragen aan of suggesties voor de Frontrunners?
Check de nieuwe Frontrunner website hier!
Contactpersoon
Moniek de Leeuw
Frontrunner
NLsport

Terug naar nieuws
Deel deze pagina

Praat mee op social media met de hashtag #sportTransitie

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief over de transitie in de sport.

*
*
*