Fundamentals

Fundamentals

Introductie Fundamentals

Het begint bij de verandering die jij voor ogen hebt om groei te realiseren. En een verandering die bijdraagt aan de ambitie van je organisatie.

In de Fundamentals activeren we je verandering met behulp van de 6-bouwstenen voor succesvol veranderen. Van kennisontwikkeling tot uitvoeren in de praktijk aan de hand van je concrete veranderplan.  

Onze werkwijze bevat een drietal onderdelen:

  • Leerplatform toegespitst op jouw verandervraagstuk
  • Begeleiding in de praktijk
  • Coaching op je eigen rol 

Daarmee heb je een duurzaam resultaat op zowel ontwikkeling van de kennis van veranderen alsook een eerste succesvolle verandering volgens de 6-bouwstenen benadering. Klein beginnen en succes boeken geeft energie om een volgende verandering voor groei aan te gaan. En kweekt geloof bij je omgeving dat betere resultaten mogelijk zijn. En daarmee word jij de versneller van groei in je organisatie.

"Deelnemers beoordelen de aansluiting van de aangeboden kennis bij wat zij nodig hebben om hun werk goed te kunnen uitvoeren met een 8,3"

"Deelnemers beoordelen de begeleiding van thebrownpapercompany met een 8,3"

"Deelnemers waarderen de prettige en relaxte sfeer, de kleine groepen, persoonlijke benadering en constante uitdaging van de begeleiders"

"De begeleiding en deskundigheid van TBPC is goed en dan voornamelijk de kwaliteit om heel snel uit een stortvloed aan informatie de kern te pakken en de juiste vragen te stellen waardoor iemand dieper gaat nadenken over het op te lossen probleem"

"De koppeling van theorie vooraf bestuderen, het herhalen in de webinars/sessies en het daarna toepassen in de praktijk werkt heel goed"


Praat mee op social media met de hashtag #sportTransitie

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief over de transitie in de sport.

*
*
*